Voorzieningen camping Braakhekke

Voorzieningen

Op Camping Braakhekke komt u niets tekort als u een echte natuurgenieter bent. Camping Braakhekke is voorzien van alle voor handen gemakken. Hieronder staat weergegeven welke voorzieningen wij u kunnen bieden.

✔ Warm water / douches in het toiletgebouw
✔ Toiletgebouw voorzien van vloerverwarming
✔ Keuken voor afwas of groente wassen
✔ Wasmachine en centrifuge
✔ 6 of 10 Ampère stroom
✔ Gratis WiFi
✔ Centrale parkeerplaats ( 2x )
✔ Campingplaats op gras
✔ Chemisch toilet
✔ Landwinkel op het terrein ( brood, zuivel etc.)
✔ Bloembinderij op het terrein
✔ Rustpunt ‘t Uutblaoshuusken
✔ Afsluitbare fietsenstalling
✔ afgesloten ruimte voor gescheiden afval verzameling
✔ Oplaadpunt voor elektrische fietsen
✔ Gelegen aan fietsknooppunten

 

Sanitaire voorzieningen

In 2009 hebben wij alle sanitaire voorzieningen vervangen.

In onze nieuwe 4-roedige hooi-steltenberg hebben wij een aparte dames- en herenafdeling. Is er vloerverwarming, gesloten wasruimtes, ruime douche-cabines met zitgelegenheid. Warm water op de wastafels.

Naast de hooiberg hebben wij een gebouw met een chemisch toilet, een ruimte met warm en koud water waar u de vaatwas kunt doen en groente kunt wassen. Tevens is er een wasmachine en centrifuge aanwezig.

 

Duurzaamheid

Naast de nostalgische bouw zijn er ook voorzieningen getroffen voor duurzaamheid. 2 zonnepanelen verwarmen de warm water boiler en 30 zonnepanelen voorzien u van stroom. Op het terrein bevinden zich tappunten voor drinkwater en heeft iedere kampeerplek standaard 6 ampère = 1320 W energievoorziening. Tegen meerprijs uit te breiden naar 10 ampère = 2200 Watt.
Voor uw auto is er een centrale parkeerplaats aan het begin en eind van de camping. Tevens kunt u uw fiets(en) stallen in een afsluitbare stalling. Natuurlijk is er de mogelijkheid om uw fiets op te laden.