Rustpunt 't Uutblaoshuusken

Rustpunt ‘t Uutblaoshuusken

In onze nostalgische Hooi-/ Steltenberg kunt u heerlijk bijkomen van uw wandel- of fietstocht. Aan de voorkant van de steltenberg is ‘t Uutblaoshuusken gemaakt. ‘t Uutblaoshuusken is gelegen aan de Ooievaarsroute en Fietsknooppunten 39, 32 en 33.

Geniet hier van uw kop koffie, thee, vruchtensap of een boerenijsje en vergeet niet een bezoek te brengen aan onze Landwinkel de Winde voor (h)eerlijke streekproducten.

Terwijl u bijkomt is er een mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden of gebruik te maken van het toilet. Fietspomp en reparatieset aanwezig.

 

Wat is een Rustpunt?

Een Rustpunt (herkenbaar aan het rustpuntbord) treft u aan op een particulier erf, langs een wandel- of fietsroute en meestal in het buitengebied gelegen. Bij een Rustpunt kunt u pauzeren, iets drinken, naar het toilet gaan en de elektrische fiets weer opladen of uw band repareren.
Missie van stichting Rustpunt is om op bestaande erven, langs routestructuren in het buitengebied, aanbrengen van laagdrempelige voorzieningen waar deze niet aanwezig zijn en deze in stand houden.
Bij Rustpunt ‘t Uutblaoshuusken kunt u ook een kijkje nemen op camping Braakhekke, Landwinkel en Bloembinderij de Winde en een bezoek brengen aan Mosterdmakerij de Braakhekke.

Bij Rustpunt ‘t Uutblaoshuusken is een gedetailleerde kaart aanwezig van het gebied, waarop alle punten, inclusief naam, adres en woonplaatsgegevens vermeld staan.