bloembinderij de Winde

Bloembinderij de Winde meer dan alleen bloemen

Al bijna 30 jaar geleden is Janneke haar bloembinderij begonnen op de oude mestvaalt op boerderij de Braakhekke. Momenteel heeft zij haar bloembinderij “De Winde” gevestigd in de Landwinkel “De Winde”, die zij samen met haar man Gerard runt.

Hier maakt zij van natuurlijke materialen de uw gewenste creaties. Van eigentijds tot klassiek. Specialiteiten zijn haar bruids- en grafwerk maar ook uw inrichting thuis of op locatie is voor Janneke een uitdaging om het voor u tot een succes te maken. Janneke is vakkundig, eigentijds en creatief, dus net even anders. Met veel passie en plezier verzorgt zij bloemen voor alle gelegenheden.

Bloembinderij de Winde is net even meer

Ook voor speciale gelegenheden of ter aanvulling van een cadeau, Janneke heeft een creatieve oplossing. Kom kijken in haar bloembinderij en laat u verrassen. In de bloembinderij zijn er ook streekproducten verkrijgbaar met de bijna vergeten smaak van vroeger. Oud Hollands snoepgoed, oma’s jam en vruchtensappen zoals (over) grootmoeder die maakte, heerlijke thee-koffie, ouderwetse likeuren, honing, ambachtelijke mosterd, diverse vers geperste oliën, courgettes in zoetzuur en nog veel meer.

Tevens is bloembinderij de Winde uw adres voor een leuk, net even anders, cadeau artikel en/of snuisterijen. De bloembinderij is een bezoekje meer dan waard, want a’j neet naor buutn gaot, kom ie ok nargens.

 

Assortiment Bloembinderij

Bruidswerk – Het bruidswerk word voor u op maat gemaakt, te denken valt ook aan corsages, het autobloemstuk en een kerktstuk

Rouwbloemwerk – Bij een afscheid is het belangrijk dat het rouwstuk past bij de herinneringen aan de overledene. Janneke helpt u daarbij door het maken van een biedermeier, rouwkrans, royale kistbedekking of de verwerking van dierbaar voorwerp.

Dodenherdenking – Even stilstaan bij de vele slachtoffers die oorlogen veroorzaken, kunt u gedenken met een mooi bloemstuk. Vele variaties zijn mogelijk; bladkransen, tekst op een lint, losse bloemen. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Speciale gelegenheid – Er is altijd wel een mooie moment om een bloemstuk te geven. Denk aan een verjaardag, Valentijnsdag, diploma-uitreiking, met Pasen, Kerst of gewoon zomaar.

 

Openingstijden Bloembinderij de Winde

Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 16:00
Zondag: 09:00 – 16:00

Tussen 1 oktober en 1 april zijn wij op zondag gesloten.