Landwinkel de Winde

Landwinkel de Winde voor al uw streekproducten

Onze landelijke en sfeervolle Landwinkel de Winde in Harfsen is ingericht in de geheel gerestaureerde deel van boerderij “de Braakhekke“, waar u ook Bloembinderij De Winde van Janneke vindt. Naast de Landwinkel vindt u de mosterdmakerij van de familie, waar u een kijkje mag nemen als er mosterd gemaakt wordt. Tevens is er op het terrein ook boerderij camping Braakhekke gelegen.

Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Daar heeft u ook voordeel van. Door goed samen te werken vindt u in Landwinkel De Winde eigen streekproducten, maar ook eerlijke en heerlijke producten uit andere regio’s. Het assortiment is met zorg samengesteld.

Landwinkel de Winde is een sfeervolle winkel op het boerenbedrijf van de familie Zoetbrood in Harfsen. Hier wordt u ontvangen door Gerard en Janneke en u wordt hier nog gastvrij ontvangen. In Landwinkel de Winde vindt u (h)eerlijke, pure producten – de kenmerken van een Landwinkel. Het is een ‘pure beleving’ bij Landwinkel De Winde en wel op een manier die dichtbij ons staat. Kortom; een mooie winkel aan huis, gekoppeld aan gastvrijheid in de vorm van een rondleidingen, workshops, open dagen, bloembinderij enzovoorts.

 

assortiment Landwinkel de Winde

Het assortiment van Landwinkel De Winde telt enorm veel producten, zowel speciaal voor Landwinkel geproduceerde producten als producten van geselecteerde leveranciers die duurzaam produceren hoog in het vaandel hebben staan.

Kleine opsomming:
✔ Vers geperste oliën
✔ Boeren-en geitenkaas
✔ Vers gebrande nootjes
✔ Eerlijk Brood
✔ Diverse Boerenzuivel
✔ Biologische vruchtensap
✔ Ambachtelijk soorten mosterd
✔ Snuisterijen

Kortom: keuze genoeg. Ga voor puur! Kies voor Landwinkel De Winde.

 

Openingstijden Landwinkel de Winde

Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 16:00
Zondag: 09:00 – 16:00

Tussen 1 oktober en 1 april zijn wij op zondag gesloten.